nuffnang ads

Monday, August 30, 2010

BARISAN NASIONAL BERGOLAK DI SABAH!

PERTELINGKAHAN PERIBADI ANTARA TIMBALAN PRESIDEN PARTI LIBERAL DEMOKRATIC PARTY (LDP) DATUK CHIN SHIU PIN DENGAN KETUA MENTERI SABAH, DATUK SERI MUSA AMAN DIKATAKAN SEMAKIN TEGANG.

CHIN DILAPORKAN MEMBERITAHU SECARA TERBUKA BELIAU TIDAK AKAN LAGI BEKERJASAMA DENGAN KETUA MENTERI ITU. MAKNANYA MACAM BERPATAH ARANG.

BUKAN SEDIKIT PUAK YANG CHIN ADA. HAL INI DISEDARI OLEH AHLI POLITIK YANG ADA DI SABAH. MENYEDARI BN SEDANG BERKECOH DAN ADA URA-URA SOKONGAN PENGUNDI CINA AKAN BERKURANGAN, BANYAK CARA CUBA DILAKUKAN UMNO BAGI MEREDAKAN KEKUSUTAN. NAMUN SEMUANYA DIKATAKAN HAMPA!

TERBARU, AHLI PARLIMEN KALABAKAN, DATUK ABDUL GHAFFUR SALLEH, MAHUKAN PRESIDEN LDP DATUK V K LIEW MEMBERI PENJELASAN MENGENAI PANDANGAN DAN KATA-KATA YANG TERPANCUT DARI MULUT CHIN. SAMA ADA KATA-KATA ITU MERUPAKAN PANDANGAN PERIBADI CHIN ATAU PANDANGAN RASMI PARTI LDP.

DAN KHABAR ANGIN TERBARU, AKAN ADA PEMIMPIN KOMPONEN DIKATAKAN MAHU MELOMPAT PARTI BERSAMA PENYOKONGNYA. BETUL KE NI? MUSIM MONSUN BARAT DAYA SEKARANG NI, MACAM-MACAM TAK TERDUGA. TAN SRI MUHAMAD MUHD TAIB PULA APA KHABAR?

MENJULANG MARTABAT MEMBURU DARJAT

MENJULANG MARTABAT MEMBURU DARJAT

MENERIMA SESUATU DARIPADA DATUK BANDAR SHAH ALAM, DATUK MAZALAN MD NOOR 10.10.10