nuffnang ads

Sunday, November 28, 2010

CECILIA CHEUNG DIJANGKA BERDEPAN SATU LAGI SKANDAL SEKS

Kena lagi lepas ni...Cheung kehilangan komputer mengandungi gambar-gambar seksnya.
ARTIS terkenal China, Cecilia Cheung yang pernah berdepan keperitan apabila skandal seksnya dengan penyanyi dan aktor Hong Kong, Edison Chen tersebar di internet sekitar 2008, dijangka berdepan kesulitan baru.

Satu lagi skandal seks bakal didepaninya apabila pencuri memasuki pejabat pengurusannya baru-baru ini dan melarikan tiga komputer termasuk sebuah milik peribadi Cheung.

Difahamkan, banyak data dan gambar sulit, tentunya berkaitan skandal barunya dengan orang lain turut hilang bersama komputer yang lesap itu.

Pengurusan pejabatnya memberi amaran, satu lagi keperitan bakal dihadapi Cheung kerana yakin semua gambar dan data yang amat peribadi itu akan tersebar di dalam internet.

Pada tahun 2008, dunia hiburan China dan antarabangsa gempar apabila skandal skes membabitkan Cheung dan Edison Chen tersebar di internet selepas Cheung menghantar komputernya untuk diperbaiki. Si pembaik komputernya tidak menunggu masa yang lama untuk menyebarkan gambar-gambar seks di dalam komputer itu ke dalam internet. 

MENJULANG MARTABAT MEMBURU DARJAT

MENJULANG MARTABAT MEMBURU DARJAT

MENERIMA SESUATU DARIPADA DATUK BANDAR SHAH ALAM, DATUK MAZALAN MD NOOR 10.10.10